krachtvoer

Krachtvoer

Muzikale talentenwedstrijd

Project

Speel je in een band of ben je singer-songwriter? Schrijf je dan nú in voor Krachtvoer! En maak kans op een optreden op het festival Loeren bij de Boeren en begeleiding door professionals uit het vak.

Krachtvoer is een talentenwedstrijd die jonge muzikanten (tot en met 21 jaar) de kans geeft om muzikaal te groeien. Hierdoor krijg jij als muzikant de mogelijkheid om op te treden en meer ervaring op te doen als band of singer-songwriter.

 

Voorrondes

Op donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni vinden twee voorrondes plaats in de foyer van Theater Aan de Slinger. Per avond worden er door een vakjury twee winnaars gekozen die door gaan naar de finale.

 

Finale

Op donderdag 21 juni gaan deze vier finalisten de strijd aan in de finale in jongerencentrum Enter. Met de kritische blik van een vakjury en door een publieke stemming worden er twee winnaars gekozen die mogen optreden op het festival Loeren bij de Boeren.

Aan de finalisten worden er speciale muziekworkshops aangeboden, zoals bandcoaching, PR en promotie, podiumpresentatie etc. Enthousiast geworden? Meld je aan via krachtvoer@aandeslinger.nl. Aanmelden kan tot 26 mei.

 

Wie weet sta jij 8 juli op het podium van Loeren bij de Boeren!

 

 

 
Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets