korenfestival-2019
zo 10 maart / 10.00U

Korenfestival 2019

Cultuur en Educatie Aan de Slinger

Project

Het Korenfestival vindt plaats op zondag 10 maart 2019 in Theater Aan de Slinger. We stellen het programma zo samen dat er diverse workshops gevolgd kunnen worden. Daarnaast zijn er podiumoptredens en is het mogelijk om een juryrapport te ontvangen. Het kijken en luisteren naar de diversiteit en kwaliteit van andere koren biedt een koor de gelegenheid de eigen ontwikkeling te toetsen, en het juryrapport helpt daar nog extra bij.

 

Kosten
De kosten om mee te doen aan het Korenfestival bedragen € 175,- per koor uit Houten. Hiervoor krijgt het koor de gehele dag toegang tot het bijwonen van de podiumoptredens en kan ieder koorlid meedoen aan een workshop. Daarnaast bieden we een luncharrangement aan, bestaande uit een luxe belegd broodje naar keuze, een koffie/thee/cappuccino en een sapje, voor € 7,00 per persoon.
Koren die graag willen optreden voor een jury en een rapport willen ontvangen betalen hiervoor € 25,-. De jury bestaat uit een deskundig panel op het gebied van koorzang, zangtechniek en koorregie. Zij schrijven een inhoudelijk juryrapport met opbouwende feedback. Het juryrapport ontvangt u in de week na afloop van het Korenfestival en is uitsluitend voor uw eigen koor bestemd.
Stichting Aan de Slinger zal daarnaast een aantal fondsen aanschrijven om de hele organisatie van het Korenfestival te kunnen realiseren. De dag duurt ongeveer van 10:00 tot 18:00 uur.Aanmelden
Wij bieden de Houtense koren als eerste de kans aan te melden voor het Korenfestival 2019. Wij ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk 1 juni a.s. Na deze datum openen wij de inschrijving ook voor koren buiten Houten.
Geef uw koor op via dit formulier

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met cultuurmakelaar Bea Nederhoff via 06-46161917 of cultuur@aandeslinger.nl.

 

Bekijk hier het sfeerverslag van het Korenfestival in 2017!

 

 
Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets