gezellige-kerstmiddag
zo 24 december / 14.00U

Gezellige kerstmiddag

Kerstconcert en film

Cultuurcafé

Op zondag 24 december kwam het Amsterdam Symphony Orchestra met haar 70 leden met de trein naar Houten en speelde ‘'Het Standvastige Tinnen Soldaatje’, gevolgd door de feelgoodfilm ‘Le Concert’.

Speciaal werd deze gezellige wintermiddag georganiseerd voor een bijzondere groep Houtenaren die het verdient om in het zonnetje gezet te worden en waarvoor kerst niet als vanzelfsprekend de leukste tijd van het jaar is. Ze werden als echte VIPS onthaald door een gezellige kerstman, singer-song writer Petra Wilbrink en kregen na afloop een goody bag mee naar huis, met een bijdrage met kaarsen van Deksels Lekker, een corsage gemaakt door kunstenares JoCa en een tweede filmkaartje gratis voor Film Aan de Slinger.

De VIPS bestonden uit VIPgasten afkomstig van de Loericker Stee, Voedselbank Houten, de overburen, Lister dagbegeleiding, Gouden Dans, Krachtfabriek, Zomerschool, van Houten en Co en de Zonnebloem. Zij werden deze middag thuis opgehaald door vrijwilligers en volledig in de watten gelegd.

De zeventig jongeren van het Amsterdam Youth Symphony Orchestra, allen tussen de 14 en 19 jaar, kwamen met de trein naar Houten. Zij gaven een liveconcert bij de film ‘Het Standvastige Tinnen Soldaatje’. Een sprookje van Hans Christiaan Andersen dat verscheen in 1838. Na de pauze startte de feelgoodfilm ‘Le Concert’. Het was een bijzonder geslaagde kerstmiddag. Alle VIPS hebben enorm genoten!
Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets