gluren-bij-de-buren-2016
zo 2 oktober / 12.30U

Gluren bij de Buren 2016

10 jarig bestaan

Community Arts

Zondagmiddag 2 oktober gingen de deuren van huiskamers in Houten weer open voor het festival Gluren bij de Buren. Voor het tiende jaar op rij was er veel muziek- en theateroptredens te bewonderen in de huiskamers van Houten. Zo zag je de winnaars van theaterfestivals, Houtens talent en toppers van de afgelopen edities van Gluren bij de Buren.

 

66 acts door heel Houten

Na 10 jaar door verschillende wijken te hebben rondgezworven was het tijd om door heel Houten te Gluren bij de Buren! Er waren 66 verschillende acts in de huiskamers van Houten en zelfs daarbuiten. Bij deze jubileumeditie warebn er een aantal toppers uit de voorgaande jaren gevraagd terug te komen, zoals het muzikale duo DEWITT, kleinkunstenaar Mondo Leone, verhalenverteller Bastiaan de Zwitser en komediant Jasper Smit.  De winnaars van het Café Theater Festival in Utrecht en het Fringe Festival in Amsterdam zijn naar Houten gehaald, om hier te schitteren bij deze feestelijke editie. Maar natuurlijk was er ook veel talent uit Houten wat van zich laat horen! Zo was er bijvoorbeeld een mooie pianoroute in samenwerking met het Houtens Muziek Collectief.
 

Het gratis festival werd om 12.30 uur geopend in de ‘Centrale Huiskamer’ op het Plein door wethouder Kees van Dalen. Ook was voor de Albert Heijn in het Oude Dorp een streekmarkt te vinden. 

 

Bekijk hier de foto's van Gluren bij de Buren 2016!

Omroep Houten maakte ook een mooi verslag. Dat is hier terug te zien.

Het volledige programma van Gluren bij de Buren 2016 is hier te dowloaden.

 
Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets