uitinhouten

UitinHouten

en culturele pagina van het Trefpunt

Project
Cultuur Aan de Slinger is verantwoordelijk voor de invulling van de culturele pagina van het Trefpunt. Zorg dus dat je je persberichten verstuurt naar cultuur@aandeslinger.nl, zodat je bericht kan worden opgenomen in de krant. Ook je berichten voor de website UitinHouten.nl kan je naar hetzelfde e-mailadres versturen.  
 
Zorg dat je de volgende informatie meestuurt met je persbericht:
Datum
Tijdstip
Artiest/uitvoerder
Titel
Locatie
Kaartverkoop: hoe, toegangsprijs
Inhoud maximaal 225 woorden 
Samenvatting in max 2 zinnen, max 25 woorden
Liggende afbeelding in hoge resolutie (lage resolutie kan niet geplaatst worden in drukwerk). Zorg dat je afbeelding een apart JPG bestand is. PDF of geknipt en geplakt in Word kunnen we helaas niet gebruiken. 

Tip: zorg dat je persbericht ‘oprolbaar’ is. Dit betekent dat de belangrijkste informatie bovenin staat en in de laatste alinea staat de minst belangrijke informatie. Op die manier kan, afhankelijk van de beschikbare ruimte, de laatste alinea('s) weggelaten worden als het bericht te uitgebreid is, zonder dat de essentie van het bericht verloren gaat.
 
Deadline voor het aanleveren van persberichten is vrijdag 10:00 voor plaatsing in de krant van woensdag. 
 
Let op: Op 20 april aanstaande maken wij de laatste culturele uitpagina v​oor het Trefpunt. U kunt dan uw persberichten versturen naar dit adres voor een vermelding op UitinHouten en  voor ​
een plaatsing in het Trefpunt, kunt u ​uw persbericht ​ versturen naar 
redactie.tfp@persgroep.nl​. 
 
 
Op 8 december 2016 vond het Cultuurcafé plaats, met als thema: 'hoe schrijf ik een goed persbericht'. Hierbij 20 tips:Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets