17/3/2017

Likkebaarden langs de Linie

likkebaarden-langs-de-linie

Op zondag 16 april Eerste Paasdag vindt een uniek evenement plaats op twee bijzondere forten. Beleef een volledig verzorgde culturele en culinaire reis langs de mooiste forten van de Hollandse Waterlinie. Laat je zintuigen prikkelen tijdens deze bijzondere beleving. Proef de Hollandse Waterlinie met op elke locatie een ander gerecht.

Programma
Om 17.30 uur serveren wij een welkomstdrankje bij het Geofort in Herwijnen, waar je je auto gratis kunt parkeren. Maak hier gratis de GeoExperience mee. Op interactieve wijze maak je kennis met cartografie en navigatie. Heb je een museumjaarkaart, neem deze dan mee. 
Bij mooi weer wordt het voorgerecht buiten genuttigd, bij slecht weer binnen. Na het tussengerecht stappen alle gasten op een bijzondere bus richting het bijzondere fort Vuren. Hier wordt het hoofdgerecht en dessert geserveerd. Lokaal talent verzorgt optredens gedurende de avond.
Rond 22.30 uur eindigt deze culinaire en culturele route weer bij het Geofort. Het Geofort en fort Vuren zijn deze avond exclusief beschikbaar voor de gasten van Likkebaarden langs de Linie.
Al likkebaardend genieten van lekkere streekgerechten, verrassende acts en de prachtige forten van de Hollandse Waterlinie. Geniet van een heerlijk viergangenmenu met streekgerechten. Inclusief vier drankjes voor € 59,50.  

KAARTEN ZIJN HIER TE BESTELLEN 


Bekijk hier de aftermovie van vorige editie: https://www.youtube.com/watch?v=Ks1J1zD8cvw

 

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Dé uitagenda van Houten