6/9/2017

60 acts tijdens Gluren bij de Buren

60-acts-tijdens-gluren-bij-de-buren

Zondagmiddag 1 oktober gaan de deuren van huiskamers in Houten open voor het huiskamerfestival Gluren bij de Buren. Geniet van 60 verschillende acts met muziek, theater, dans, fotografie, verhalen en kunst tijdens het gezelligste festival van Houten!

Naast divers talent uit de hele regio, zijn de winnaars van het Café Theater Festival in Utrecht en het Fringe Festival in Amsterdam naar Houten gehaald, om hier te schitteren. Naast de optredens in de huiskamers van bewoners, is iedereen ook de hele middag van harte welkom in de Centrale Huiskamer op het Plein. Geniet hier van de muziekoptredens in de oude muziekkiosk, speel hier een van de oudhollandse Spelen, doe mee met het stoepkrijtfeest of hoelahoepen en stippel de vervolgroute uit langs de huiskamers.

Wie zin heeft om verrast te worden door bijzondere optredens in de huiskamer van de buren, is van harte uitgenodigd om te komen gluren op zondag 1 oktober! Gluren bij de Buren is een gratis festival. Een bijdrage in de spaarpotten is welkom, om een volgende editie van Gluren bij de Buren mogelijk te maken. Het volledige programma staat vanaf 16 september op www.glurenbijdeburenhouten.nl.

DOWNLOAD HIER DE PROGRAMMAFOLDER VAN GLUREN 2017

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in!

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief

Tweets

Dé uitagenda van Houten